Vilka är ni som läser det här?

Vanligtvis så handlar den här bloggen om mig. Jag babblar på om språk, sex och sociala normer, och antar helt fräckt att ni som läser mig på regelbunden basis gör det för att ni tycker att det är intressant.
Men jag har ju egentligen inte så vansinnigt bra koll. Så nu frågar jag er faktiskt:
Vilka är ni? Hur kommer det sig att ni läser min blogg? Och vad är mest intressant att läsa om - språk, sex eller sociala konstruktioner?

Jag är nyfiken ^^

Kommentarer

Du vet ju egentligen redan vem jag är, men here goes:

Jag är Kristoffer och ägnar mig åt gammaldags kläder, hattmakeri, brädspel och lajv. Jag pluggar till lärare för skolans yngre åldrar och man kan inte få tyst på mig om man börjar prata om skolpolitik.

Jag läser din blogg för att det är spännande att veta vad du pysslar med. Sociala konstruktioner och språk är spännande saker, skriv mer om det. Men jag tycker att du skriver för lite om lajv och SVEROK
björn sa…
ja... hej?
jag gör som kristoffer.

gaykille i sollentuna, lajvare och till på råga dessutom korist. jag påstår att jag fortfarande har sommarlov då jag tog studenten i somras medan andra envisas med att säga att jag är arbetslös. just nu siktar jag väl på projektanställning av kulturskolan och kanske ett jobb på ica, så att man får röra lite på sig och träffa folk.

jag läser din blogg, eller rättare sagt, jag har nog bara läst ett inlägg eller så. det är allt du har skrivit sedan jag hittade hit. jag tror det var via vintervila, eller om det var msn, men det var iaf ang något inlägg om sexualitet, och ärligt talat så är det ju sånt som är intressant.
Mårten sa…
Jaså är detta din blogg? Jag som trodde det var Börjes.

Hej! Mårten här. Jag tror inte jag behöver beskriva mig så mycket men kort och gott så är jag "en snäll geek i mina bästa år"

Sen till varför jag läser så är det för att jag anser att en blogg är lite som ett fönster in i själen på folk. Och det är kul att se/läsa hur ens vänner tänker samt så ger det en möjlighet att förstå dom bättre.

Jag önskar att fler av mina vänner bloggade.


Jag önskar att fler av mina vänner bloggade.
Tiikeri sa…
Hej!
Jag heter Jenny och är i yngre 20-års åldern. Språktönt som har läst finska, isländska och grammatik på universitet.
Bor egentligen med en drös vänner i en förort till Stockholm.
Just nu äventyrar jag i Tyskland ett tag och tar tag i min tyska samt leker med en treåring för att få ihop lite pengar.

Jag läser då jag tycker det mesta du skriver om är intressant efter att ha snubblat in på din blogg. Hur kan man inte gilla de olika temana(vad är pluralis av tema?) språk, sex och sociala konstrunktioner?
Wilhelm sa…
Tjo!

Din Gotlänning här

Du länkade bloggen till mig i en msn konversation för länge sedan och jag har följt den sedan dess (och läst allt jag missat) men inte kommenterat särskilt mycket, vet inte varför.

När det gäller varför så hänvisar jag till vad Mårten sa, det var en så bra beskrivning av varför jag läser den att det känns onödigt att formulera något eget.
Karl Victorin sa…
Tja, mig vet du nog vem du är... men hursomhelst:

Karl heter jag, 23årig musiklärarstudernade från Arvika som hittade bloggen av en slump när jag googlade på lajvet "I Selmas Spår" som jag arrangerade i höstas och sedan stannade kvar när jag upptäckte att..tja...du har helt enkelt en bunt redigt intressanta tankar - en härlig mix av igenkännande och sådant som får en att tänka till ordentligt. Dessutom har du bra smak när det gäller lajv... ;-)
Hans Lundahl sa…
f d svensklärare och tysklärare, äfven spraaknerd i allmänhet

hemlös i frankrike

känner Anneli ngt fraan Helgon.net som jag uteslöts fraan

hänvisar i öfrigt till min profil
Disa sa…
Jag heter Disa, och jag är en ung tös som vissa kallar ålderslös och går för tillfället i första ring.

Jag läser din blogg dels för att du visade mig den, dels för att du har så många vettiga saker att säga. Jag gillar din blandning av ämnen.

Vi brukar ju även ha långa mysiga diskussioner angående genus och förhållanden!
zith sa…
Hej,

Heter Anna och pluggar engelska/japanska samt är allmänt intresserad av språkkunskap och lingvistik. Designar även korsetter när jag har tid.

Snubblade över din blogg och gillar samtliga av dina ämnen :D
StingRay sa…
Johan Nylin, "Nyllet" kallad. Lajvare, lärarstudent (historia/engelska) och allmänt nyfiken och vetgirig människa. Läser din blogg när den uppdateras, och brukar finna samtliga ämnen intressanta. Lajv är kul, språk är kul, sex och sexualitet är kul och sociala konstruktioner är fantastiskt kul att dissekera.
Hans Lundahl sa…
Vore roligt att veta hvilka som äro med i Helgon.net?

Jag uteslöts sjelf för nra månader sedan.
Xhakhal sa…
Språk. Sex och sociala konstruktioner brukar jag faktiskt mest bara skumma lite när du skriver om det.

Jag läser den för att STOREBROR SER DIG RAWRGH eller för att jag då och då kommer ihåg att du ju faktiskt brukar blogga också. Bloggar är ett rätt bra sätt att "hålla kontakten" med någon utan att prata med dem, få reda på deras åsikter utan att behöva diskutera dem - läser jag en blogg behöver jag inte SÄGA att jag inte håller med dig, då räcker det ju bara med att jag låter bli att kommentera inlägget eller börjar surfa någonting annat istället. Det är svårare när man faktiskt har en konversation, då lider jag på insidan (öh, var annars) av att höra saker jag tycker är SÅ FEL SÅ FEL men inte kan rätta XD

Så jag antar att jag läser din blogg för att få reda på vad du tycker och tänker om saker och ting utan att behöva bråka med dig för att få höra det, för även om jag tycker att ämnena är intressanta (språk och sociala konstruktioner åtminstone) och jag vet att vi inte tänker alltför grundläggande olika så vet vi att det finns en massa vi inte är överens om - och att ingen av oss är bra på att låta sådant vara.

Du vet vem jag är... *domedagsmusik*

Populära inlägg i den här bloggen

Gästblogg: Hur man fördelar talutrymme kollaborativt, eller Hur man pratar som en tjej och gillar det

Om att fråga om samtycke och vara lätt att säga nej till

"Lajvare gillar körsång och BDSM"