4 - En hel dag

Okej, nästa inlägg går ut på att beskriva en hel dag i mitt liv. Eftersom det är eftermiddag nu, väljer jag att ge er en review på gårdagen. Den var lätt okaraktäristisk och hyfsat händelserik.

Måndagen 2 juli 2012 hände alltså följande:
Jag vaknade vid niotiden, drack morgonkaffe och bläddrade lite i DN Söndag. Därefter klädde jag på mig, packade klart det sista inför Almedalsveckan (jag glömde dock min handduk, skäms på mig). Diskade rubbet och tog ut soporna, och begav mig vid 12-tiden hemifrån.

Innan jag kunde åka till Visby begav jag mig dock långt ut i SL-nätet, till Käppala på Lidingö där jag började ett nytt MyAcademy-uppdrag. Traskade runt bland fina villor och kände mig märkligt mycket au pair, där jag kom med hela min Visbypackning. Träffade min nya elev, drack kaffe, försökte att inte visa mig ställd eller imponerad över det vackra hemmet, och gjorde upp sommarens schema. Vi ska ta oss an svenska B över sommaren.

Vid fyratiden lämnade jag Lidingö och mötte upp Sverokgänget vid Gullmarsplan. Hann köpa sushi att slänga i mig till middag i bilen mot Nynäshamn (dagens första riktiga måltid, skämmes!). På färjan träffade vi ett gäng vänner som gjort ett lajv om skitvillkor i städbranschen att låta besökarna under Almedalsveckan spela. De ville speltesta innan, så vi agerade deltagare och lajvade alltså i 40 minuter, i ett trapphus på Gotlandsfärjan. Nästan (observera nästan) det konstigaste ställe jag lajvat på.

Och slutligen anlände vi vill Gotland en bit efter tio, och körde ut till det för veckan hyrda huset i Klintehamn, där vi installerade oss. Ställde väckarklockan på 6.30 och somnade runt midnatt. Det var den måndagen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gästblogg: Hur man fördelar talutrymme kollaborativt, eller Hur man pratar som en tjej och gillar det

Om att fråga om samtycke och vara lätt att säga nej till

"Lajvare gillar körsång och BDSM"